עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית וילן, פירורי וופל שוקולד, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מצופות, דלעת שוקולד צ'יפס חלבית בלונדיניות, ו עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב פירורי וופל וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו 1-1/2 ב. עד הצדדים של משומן 9-in. מחבת springform. צ ' יל במשך 15 דקות או עד סט.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת, סוכר ווניל עד חלקה.
להוסיף ביצים; לנצח על מהירות נמוכה רק עד בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים ב 325° במשך 55-60 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכסים ומקררים בין לילה.
עבור ציפוי, בקערה בטוחה במיקרוגל, להמיס ממתק; מערבבים עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר. בהדרגה מערבבים ציפוי מוקצף. כפור העליון של עוגת גבינה; מקשטים עם שקדים. מקררים שאריות.