עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד II
עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד ii דורשת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. . אם יש לכם תמצית vanillan, פירורי עוגיות שוקולד, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על תחתית 9 אינץ ' מחבת springform.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
בקערה גדולה לשלב גבינת שמנת, סוכר וקמח.
מערבבים במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים ביצים אחד בכל פעם. להתמזג שמנת חמוצה וניל. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה מעל קרום אפוי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת מחבת. לאחסן במקרר.