פילה בקר בקרום מלח
בשר טנדרלוין בקרום מלח הוא חלב חינם קרום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 882 קלוריות. אם יש לכם בשר טנדרלוין, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), מחווני בשר בקר צלוי במלחname, ו בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה. בקערה אחרת, לטאטא את חלבוני הביצה ומים ולהוסיף את החומרים יבשים יחד עם 2 כפות של עשבי תיבול.
לשלב עם מחית תפוחי אדמה עד התערובת מתחילה לבוא יחד. ואז ללוש עם הידיים במשך 1 עד 2 דקות.
מעבירים את התערובת לשקית zip-top גדולה, לאטום, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 4 שעות, או עד 24 שעות.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ומתגלגלים לעובי 3/16 אינץ', בערך 24 על 18 אינץ ' מלבן. לקצץ בצק נוסף, במידת צורך.
מפזרים את עשבי התיבול הנותרים על החלק המרכזי של הבצק ולחץ בעדינות למטה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
על מנת להשיג בישול אחיד, לקפל על קצה זנב דק של פילה ועניבה עם חוט מטבח. הגדר מחבת חשמלית גדולה בסביבה הגבוהה ביותר שלה; מברשת את הפילה עם שמן זית לצרוב מכל הצדדים עד השחמה היטב, כ 10 דקות. השאר את הבשר לפחות 5 דקות או עד שהוא מגניב למגע כדי לא להמיס את הבצק.
מניחים את הפילה במרכז הבצק. מקפלים את החלק העליון של הבצק מעל, מרפרף בחזרה על 1 אינץ ' של בצק על עצמו. חזור עם החצי התחתון של הבצק. לחץ יחד את 2 דשים של בצק חותם. ודא את הבצק הוא לא הדוק מדי סביב tenderloin. בסוף הפילה, לחץ יחד את הבצק כדי ליצור חותם לחתוך כל עודף.
מעבירים למחבת, מניחים בתנור וצולים לטמפרטורה פנימית של 125 מעלות F, כ 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 30 דקות או עד 1 שעה. הפילה תמשיך לבשל 10 עד 15 מעלות יותר.
חותכים את קרום המלח בקצה 1 ומוציאים בשר על ידי משיכת צינור הבצק. תחתוך ותגיש מיד.