קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות31
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

פילה בקר בקרום מלח

פילה בקר בקרום מלח
בשר טנדרלוין בקרום מלח הוא חלב חינם קרום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 882 קלוריות. אם יש לכם בשר טנדרלוין, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), מחווני בשר בקר צלוי במלחname, ו בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה. בקערה אחרת, לטאטא את חלבוני הביצה ומים ולהוסיף את החומרים יבשים יחד עם 2 כפות של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לשלב עם מחית תפוחי אדמה עד התערובת מתחילה לבוא יחד. ואז ללוש עם הידיים במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
מעבירים את התערובת לשקית zip-top גדולה, לאטום, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 4 שעות, או עד 24 שעות.
4
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ומתגלגלים לעובי 3/16 אינץ', בערך 24 על 18 אינץ ' מלבן. לקצץ בצק נוסף, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מפזרים את עשבי התיבול הנותרים על החלק המרכזי של הבצק ולחץ בעדינות למטה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
על מנת להשיג בישול אחיד, לקפל על קצה זנב דק של פילה ועניבה עם חוט מטבח. הגדר מחבת חשמלית גדולה בסביבה הגבוהה ביותר שלה; מברשת את הפילה עם שמן זית לצרוב מכל הצדדים עד השחמה היטב, כ 10 דקות. השאר את הבשר לפחות 5 דקות או עד שהוא מגניב למגע כדי לא להמיס את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים את הפילה במרכז הבצק. מקפלים את החלק העליון של הבצק מעל, מרפרף בחזרה על 1 אינץ ' של בצק על עצמו. חזור עם החצי התחתון של הבצק. לחץ יחד את 2 דשים של בצק חותם. ודא את הבצק הוא לא הדוק מדי סביב tenderloin. בסוף הפילה, לחץ יחד את הבצק כדי ליצור חותם לחתוך כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מעבירים למחבת, מניחים בתנור וצולים לטמפרטורה פנימית של 125 מעלות F, כ 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 30 דקות או עד 1 שעה. הפילה תמשיך לבשל 10 עד 15 מעלות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
חותכים את קרום המלח בקצה 1 ומוציאים בשר על ידי משיכת צינור הבצק. תחתוך ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים