איך להכין צ'ילי בקר לבישול בלחץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, כמון טחון, שבבי תירס הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 23 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו סיר לחץ בשר טחון צ'ילי, איך להכין רסק תפוחים בסיר לחץ, ו איך להכין רוטב אגס בסיר לחץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור; מניחים בשר במחבת ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העבר לצלחת ולהניח בצד.
3
חום 1 כף שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה בסיר של סיר לחץ. מערבבים בצל ושום לסיר; מבשלים עד כמעט שקוף, 4 עד 6 דקות. מערבבים באבקת אנצ 'ו צ' ילה, פפריקה, כמון, פלפל שחור, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, פלפל קאיין, ואורגנו; מבשלים עד ריחני, 2 דקות.