המתכון היווני פטה עוף מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 220 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גבינת פטה, פטרוזיליה, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף פטה יווני, המבורגר עוף יווני עם פטה, ו עוף יווני עם תפוחי אדמה, כרובית ופטה.
הוראות
1
מערבבים יוגורט, שום, אורגנו ופלפל שחור יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
אורגנו
שום
יוגורט
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים עוף למרינדה יוגורט, ציפוי כל הצדדים. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
יוגורט
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר עוף ממרינדה יוגורט; מניחים על גריל שחומם מראש. מבשלים 6 דקות; להעיף ומפזרים גבינת פטה. מבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, 4 עד 6 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.