עוגת גבינה עם פרלין דלעת
עוגת גבינה עם פרלין דלעת דורשת 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 315 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 117 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ביצים, חמאה, ציפוי קצפת מגניב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת גבינה עם פרלין דלעת, עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן, ו לא לאפות ביצה חינם עוגת גבינה דלעת עם רוטב פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי גרהם, אגוזים, 1/4 כוס כל סוכר חום מגורען, וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
להקציף דלעת, נשאר סוכר חום, ביצים ותבלינים עד מעורבב היטב. מקציפים גבינת שמנת, נשאר סוכר מגורען קורנפלור בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובת דלעת; לערבב רק עד מעורבב.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לחלוטין לפני הסרת שפה. מקררים 4 שעות. בינתיים, תכיני את פרלין.
פרלין: להביא סוכר ומים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. המשך רותחים, מבלי לערבב, 5 עד 7 דקות. או עד סירופ הוא מעובה וזהוב חום.
הסר מהחום. מערבבים אגוזים.
מורחים על גבי גיליון אפייה מכוסה קלף. מגניב. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
עוגת גבינה מעולה עם שוט מגניב ופרלין ממש לפני ההגשה.