עוגת גבינה עם קרם בורבון
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 357 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, יוגורט, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת בורבון אגס.
הוראות
כדי להכין את הקרום, מניחים קרקרים במעבד מזון; תהליך עד מתפורר.
הוסף 2 כפות סוכר, חמאה, ו 1 ביצה לבן; דופק 5 פעמים או רק עד לח. הקש פירור תערובת שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט במשך 15 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
כדי להכין מילוי, יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר כבדים; להפיץ יוגורט עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
מניחים גבינות שמנת ווניל בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים סוכר, קמח ומלח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הסוכר לתערובת הגבינה; מכים עד לשילוב.
מוסיפים יוגורט לתערובת גבינה; מוסיפים ליקר ביצים. הכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
היכו 2 חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 2 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך תערובת ליקר ביצים.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. מגניב לגמרי על מתלה תיל. תירגע בן לילה.
כדי להכין קרם בורבון, מניחים את ציפוי מוקצף בקערה. בעדינות לקפל 2 כפות ליקר ביצים בורבון; צ ' יל. למעלה כל פרוסת עוגה עם קרם בורבון; מפזרים אגוז מוסקט לפני ההגשה.