עוגת גבינה עם קרם טרי עם גרגרי קיץ
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ של סיד, שמנת כבדה, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם גלידה טבעונית עם פירות יער טריים, רבדי עם גרגרי קיץ טריים, ו S ' mores עוגת גבינה עם גרגרי קיץ.
הוראות
עבור עוגת הגבינה: קו בינוני (על 8 אינץ ' רחב) מסננת, מסננת בסדר או מסננת עם שכבה כפולה של גזה לחה ולהגדיר מעל קערה.
מקציפים את גבינת השמנת בקערה גדולה עם מערבל ידני על מהירות בינונית עד חלקה.
מוסיף את הסוכר, גרידת ליים ומיץ, ווניל. הכה עד אור ורך, גירוד הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך.
בקערה אחרת, לנצח את הקרם רק עד שהוא מחזיק שיא נוקשה. מערבבים על 1/3 של הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת כדי להבהיר את גבינת שמנת. בהדרגה לקפל את הקצפת הנותרים כדי להפוך מוס קל.
העברת תערובת לתוך מסננת מרופדת לקפל את הגבינה מעל ולחץ בעדינות. מכסים ומקררים כדי לנקז לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
ממש לפני ההגשה, להכין את פירות יער: לבשל כמחצית אוכמניות במחבת קטנה עם מים וסוכר, על חום בינוני עד פירות יער לקבל עסיסי, על 8 דקות. לזרוק את כל גרגרי יחד בקערה גדולה, יחד עם לסחוט מיץ ליים טרי.
פתח את עוגת הגבינה והתהפך על מגש. (להשליך את cheesecloth.) השתמש מצקת גדולה או כף כדי ללחוץ על באר במרכז העוגה. כפית את פירות יער לתוך הבאר ולטפטף את המיצים מעל או לשרת בצד.
מגישים כף עוגת גבינה קיץ עם כמה פירות יער טריים.