עוגת גבינה עם שוקולד ללא אפיה.
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 964 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד מריר, דגני בוקר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת קרם בננה® קוקו פאפס, עוגת שוקולד עם ציפוי קוקו פאפס, ו פחזניות קקאו שוקולד משולשות עוגיות Krispy (מתכונים דומים).
הוראות
דק למחוץ 5 כוסות דגני קקאו ® במעבד מזון.
מניחים בקערה עם מלח, ומערבבים עם חמאה עד רטוב. לחץ בחוזקה לתוך התחתון ועל 2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' מחבת springform.
מקציפים קרם ½ במיקסר מצויד מצורף שוט על מהירות גבוהה בינונית לשיא רך.
להעביר לקערה קטנה ולשמור מקורר.
מניחים גבינת שמנת בקערת מיקסר לא רחוצה על מיקסר מצויד מצורף משוט. הכה על מהירות נמוכה בינונית עד שמנת, על 1 דקה. כבה את המיקסר, להוסיף סוכר ווניל, ולאחר מכן להכות על מהירות בינונית עד רכות, גירוד למטה הצדדים של קערה.
מוסיפים שוקולד מריר מומס ומכים עד בשילוב.
להעביר קערה גדולה לקפל קצפת.
מורחים ½ של הבלילה עוגת גבינה למחבת. פזר 1 ½ כוסות דגני קוקו פאפס® על הבלילה ולאחר מכן להפיץ את הבלילה עוגת גבינה הנותרים למחבת. החלק העליון וצינה 1 שעה.
בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים, חום שוקולד חצי מתוק עם הנותרים ¼ קרם, לטאטא בעדינות, עד התערובת חלקה.
מורחים על גבי עוגת גבינה ופיזור עם הנותרים 2 כוסות דגני קוקו פאפס®. המשך להירגע עד המשרד, על 3 שעות נוספות.©2013 ו - ® / ™ של טחנות כלליות