עוגת גבינה עם שוקולד שקדים Marble
עוגת גבינה משיש שוקולד שקדים דורשת כ 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 662 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת, ביצים, שוקולד מריר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שוקולד שקדים Marble, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי עוגיות, שקדים, 1/4 כוס סוכר וחמאה מומסת.
מערבבים היטב. לחץ לתחתית ובאמצע הדרך את הצדדים של מחבת springform 10 אינץ'.
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר כוס 1 עד חלקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. מקפלים את תמצית שקדים ושמנת חמוצה.
יוצקים 1 1/2 כוסות של המילוי לתוך קערה קטנה יותר. מערבבים את השוקולד המומס לתוך הקערה הקטנה יותר, ואז לקפל באופן רופף בחזרה למילוי רגיל.
יוצקים לתוך הקרום. עם קצה הסכין, לסובב את המילוי כדי ליצור אפקט משובש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה, כשהדלת סגורה. מגניב בטמפרטורת החדר, ואז לקרר בין לילה.