עוגת גבינה עם שמנת חמוצה איטית
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: לבישול איטי כריכי בריסקט בירה עם שמנת חמוצה חזרת, תבשיל בשר משומר עם שמנת חמוצה חזרת, ו שמנת חמוצה מבושלת איטית ובצל מסולסל תפוחי אדמה מטוגנים עם בשר חזיר.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם חמאה מומסת, קינמון, 1 כף הסוכר וקמצוץ מלח. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ו 1 אינץ 'עד הצד של מחבת springform 6 אינץ' זה 3 אינץ ' עמוק.
במיקסר עומד מצויד במשוט, לשלב את גבינת שמנת עם הקמח, 2/3 הנותרים כוס סוכר 1/4 כפית מלח. הכה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 2 דקות. לגרד את הצד של הקערה ולהוסיף את הביצים ואת תמצית שקדים. הכה במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומכים עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת springform.
ממלאים סיר עגול 6 עד 7 ליטר או סגלגל איטי עם 1/2 אינץ ' של מים ומניחים מתלה בתחתית. שים את עוגת הגבינה על המדף. מכסים את התנור האיטי בשכבה משולשת של מגבות נייר והמכסה. להפוך את התנור גבוה ומבשלים 2 שעות בלי להציץ. כבה את החום ולתת לעמוד עד הבישול האיטי התקרר, 1 שעה.
הסר את המכסה ואת מגבות הנייר ולהעביר את עוגת הגבינה למתלה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מכסים את עוגת הגבינה בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 4 שעות.
מחממים סכין חדה, עם להב דק מתחת למים חמים; מייבשים את הסכין. בזהירות להפעיל את הסכין סביב קצה עוגת הגבינה. לשחרר את האביב ולהרים את עוגת הגבינה מתוך התבנית.