קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

עוגת גבינה עם שקדים וג'וי

עוגת גבינה עם שקדים וג'וי
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גבינה עם תאנה ושקדים, עוגת גבינה עם שקדים ושוקולד, ו עוגת גבינה שקדים פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. הפוך את הקרום: בקערה, מערבבים פירורי קרקר גרהם, שקדים ומלח עם מרית גמישה. מערבבים חמאה מומסת עד מרכיבים יבשים הם לחות קלות. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. לעטוף מחוץ למחבת בחוזקה עם שתי שכבות של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. השאר על נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הפוך מילוי: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד משולב היטב וקל, על 2 דקות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולהכות שוב עד חלקה. מכים בביצים אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת. לגרד את הקערה שוב. מקציפים וניל, קרם קוקוס ומלח. (
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את שאריות הקרם של הקוקוס לקערה קטנה, מכסים אותו בפלסטיק ומקררים לשימוש מאוחר יותר בציפוי.)
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מילוי על קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
להעביר מחבת springform למחבת צלייה; למלא מחבת צלייה עם מי ברז חמים עד שהוא מגיע 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
אופים במשך 1 שעה, עד המילוי מוגדר אבל עדיין קצת jiggly במרכז (זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר). קח מחבת springform מתוך מחבת צלייה ולהסיר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו עוגה להתקרר על מתלה תיל במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מכסים קלות עוגת גבינה עם ניילון נצמד ומקררים עד קר ומוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
יוצקים קרם של קוקוס ושמנת כבדה לסיר וחמים על חום בינוני-נמוך עד התערובת היא רק מבעיתה. בקערה, לשפוך תערובת על שוקולד להקציף עד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לזה להתקרר.
3
יוצקים 1/2 כוס כדי 1 כוס ציפוי על עוגת גבינה, מתפשט עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
מקשטים עם קוקוס קלוי ושקדים פרוסים, אם תרצה. צ ' יל עד שתערובת השוקולד נקבעה, כ -10 דקות. הפעל סכין חיתוך חדה סביב בתוך מחבת; צד שחרור. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף