עוגת גבינה עם שקדים וג'וי
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גבינה עם תאנה ושקדים, עוגת גבינה עם שקדים ושוקולד, ו עוגת גבינה שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. הפוך את הקרום: בקערה, מערבבים פירורי קרקר גרהם, שקדים ומלח עם מרית גמישה. מערבבים חמאה מומסת עד מרכיבים יבשים הם לחות קלות. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. לעטוף מחוץ למחבת בחוזקה עם שתי שכבות של רדיד אלומיניום.
אופים במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. השאר על נייר כסף.
הפוך מילוי: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד משולב היטב וקל, על 2 דקות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולהכות שוב עד חלקה. מכים בביצים אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת. לגרד את הקערה שוב. מקציפים וניל, קרם קוקוס ומלח. (
יוצקים את שאריות הקרם של הקוקוס לקערה קטנה, מכסים אותו בפלסטיק ומקררים לשימוש מאוחר יותר בציפוי.)
להעביר מחבת springform למחבת צלייה; למלא מחבת צלייה עם מי ברז חמים עד שהוא מגיע 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת springform.
אופים במשך 1 שעה, עד המילוי מוגדר אבל עדיין קצת jiggly במרכז (זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר). קח מחבת springform מתוך מחבת צלייה ולהסיר רדיד.
בואו עוגה להתקרר על מתלה תיל במשך 1 שעה.
מכסים קלות עוגת גבינה עם ניילון נצמד ומקררים עד קר ומוצק, לפחות 6 שעות.
יוצקים קרם של קוקוס ושמנת כבדה לסיר וחמים על חום בינוני-נמוך עד התערובת היא רק מבעיתה. בקערה, לשפוך תערובת על שוקולד להקציף עד נמס תערובת חלקה.
יוצקים 1/2 כוס כדי 1 כוס ציפוי על עוגת גבינה, מתפשט עם מרית אופסט.
מקשטים עם קוקוס קלוי ושקדים פרוסים, אם תרצה. צ ' יל עד שתערובת השוקולד נקבעה, כ -10 דקות. הפעל סכין חיתוך חדה סביב בתוך מחבת; צד שחרור. תחתוך ותגיש.