פטל עוגת גבינה ברים (קל ) דורש סביב 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריבת תות, ביצים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת גבינה פטל (קל יותר ), עוגת גבינה קלה עם שוקולד לבן פטל, ו דלעת קלה עוגת גבינה ברים.
הוראות
1
תנור חום עד 191°. גריז התחתון הצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מקציפים קמח, סוכר מגורען, מלח, מרגרינה, סירופ תירס 1/3 כוס 1/2 חבילת גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד צורות הבצק. לחץ באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
אופים 35 עד 40 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר ומילוי מוגדר (מילוי עשוי להופיע נפוח). מערבבים ריבה; להפיץ על ברים חמים. מגניב 30 דקות. מקררים לפחות 3 שעות עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
עבור 36 ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות.
7
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה. מקררים את כל הסורגים שנותרו.