עוף מוקפץ עם טופו וירקות מעורבים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Ken Hom ' s Stir Fried Mixed ירקות, אודון עם טופו וירקות מוקפצים, ו טופו שומשום עם ירקות מטוגנים מערבבים מאור בישול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר, קורנפלור ויין אורז.
מניחים את הבצל הירוק ועוף בתערובת. אפשר להשרות לפחות 15 דקות.
בווק מעל חום בינוני גבוה, לבשל ולערבב את העוף עם תערובת המרינדה על 5 דקות עד כמעט עשה. תוסיף את השום, הבצל והפלפלים. המשך לבשל ומערבבים 5 דקות, או עד ירקות הם פריך אבל רך ועוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מערבבים את טופו, מים, רוטב צדפות, ומשחה צ ' ילי לתוך ווק. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך.