קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה פלאן

עוגת גבינה פלאן
המתכון עוגת גבינה פלאן יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 3 שעות ו -10 דקות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 406 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת שמנת, חלב, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 22%. נסו עוגת גבינה פלאן, עוגת גבינה פלאן, ו עוגת גבינה שוקולד פלאן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הסוכר, המים ומיץ הלימון בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. מערבבים לאיחוד. מבשלים עד שתערובת הסוכר מגיעה לצבע חום זהוב עמוק, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים את הסיר מהאש. מחלקים באותה מידה את הקרמל ל -10 עד 12 (3 1/2 אינץ') רמקינס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את גבינת השמנת המרוככת עם הביצים במהירות נמוכה לאיחוד. הגבירו את המהירות לבינונית-גבוהה והקציפו עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
מוסיפים את החלב המרוכז, החלב המאודה, החלב המלא ותמצית הווניל וממשיכים להקציף יחד עד שהכל משולב היטב, מגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
תמצית ונילתמצית וניל
חלב מלאחלב מלא
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מצקת את הרפרפת מעל הקרמל לתוך הרמקינס שממלאים אותם עד 1/2 אינץ ' מהשפה.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
7
מניחים מגבת מטבח בתבנית אפייה עמוקה או בתבנית צלייה ומניחים את הרמקינס ב -2 שורות על גבי המגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ובעזרת קנקן יוצקים מספיק מים חמים לתבנית האפייה כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות הרמקינים, תוך הקפדה לא להכניס מים לרמקינים. מכסים את תבנית האפייה היטב בנייר אלומיניום ואופים עד שהפלאן פשוט מתייצב, כ-30 דקות. כאשר אתה מקיש על קצה הרמקין, הפלאן עדיין צריך להתנדנד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מוציאים בזהירות את תבנית האפייה מהתנור, מסירים את נייר הכסף ונותנים לרמקינס להתקרר מעט. בעזרת מלקחיים מוציאים את הרמקינס מהמים ומניחים על מגבת להתקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה. לאחר שהתקרר לחלוטין, ניתן לקרר את הפלאן עד 3 ימים לפני ביטול היציקה וההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
10
להגשה, העבירו סכין דקה סביב הקצה הפנימי של הרמקין כדי לשחרר את הפלאן, ואז הפכו לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין