עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 697 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת, מי פרחים כתומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה כתומה עם רוטב פטל, עוגת גבינה פריחת תפוז, ו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית.
הוראות
לעטוף לסכל סביב מחוץ למחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ'. מחבת חמאה. מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד עד האגוזים הם הקרקע. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג חמאה עד פירורים לחים. לחץ על החלק התחתון ו 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מחממים תנור ל 260°. באמצעות מיקסר חשמלי, למזג הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה. תערובת ביצים וחלמונים 1 בכל פעם.
אופים עוגת גבינה עד נפוח מעט מתחיל חום כתמים, על 12 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93° ולהמשיך לאפות עד בעדינות להגדיר במרכז( הקצוות עלולים לפצח), על 1 שעה.
העברה ל rack וקריר 5 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר. מגניב לגמרי. מכסים ומקררים בין לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה; לשמור בקירור.
להביא מיץ לרתיחה בסיר גדול כבד. להפחית חום; מבשלים עד מופחת 1 כוס, על 35 דקות.
מערבבים פטל וסוכר. מבשלים עד מופחת 3 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות.
מערבבים בדבש; מביאים לרתיחה. מגניב במקצת. כיסוי; צמרמורת עד קר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה; לשמור בקירור.
חותכים עוגת גבינה לטריז ומעבירים לצלחות. רוטב כפית על עוגת גבינה, מגישים.