עוגת גבינה קוקוס וליים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קווארק, קוקוס, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה קוקוס בטעם לימון, עוגת גבינה עם קוקוס ליים, ו עוגת גבינה עם קוקוס ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה 9 אינץ '(24 ס " מ) מחבת springform. בשורה התחתונה עם נייר קלף וחמאה את הנייר.
הפוך את הקרום: במעבד מזון, לטחון את העוגיות לפירורים עדינים.
מוסיפים את החמאה והמלח המומסים, והדופק עד לשילוב. לחץ על התערובת המתפוררת לתחתית ו 1/2 אינץ '(1 ס " מ) את הצדדים של המחבת מוכן.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, ואז לתת את הקרום להתקרר על מדף.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325°F (160°C).
הפוך את המילוי: בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את גבינת שמנת עד שמנת. מקציפים את הקווארק ואת חלב הקוקוס.
מוסיפים את הסוכר לאט לאט, ומערבבים במחצית גרידת הלימון ואת כל המיץ והמלח.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומכים לשלב.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום prebaked.
אופים על 1 1/2 שעות, עד מרכז העוגה הוא רק על המשרד.
בואו מגניב במשך 20 דקות במחבת, ואז להחליק סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, כדי למנוע ממנו פיצוח כפי שהוא מתקרר.
תן לעוגת הגבינה להתקרר לגמרי.
מכסים את העוגה בנייר אלומיניום ומקררים לפחות בן לילה.
עכשיו אתה יכול לקשט אותו.
פתח את הקוקוס: עם פטיש ומסמר, לחדור שתיים משלוש העיניים שלה (כתמים כהים על גבי הקוקוס). דרך אחד החורים, יוצקים את מי הקוקוס לתוך קערה.
מניחים את הקוקוס על בסיס מוצק (בחוץ על המדרגות שלך, למשל) עטוף בחוזקה במטלית והכה אותו עם פטיש עד שהוא נשבר.
עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מתוך הקוקוס. אתה יכול לקלף את העור החום עם מקלף ירקות, אבל אני חושב שזה יפה יותר להשאיר אותו על. עכשיו אתה יכול להשתמש מקלף לחתוך רצועות תלתלים של קוקוס לקישוט העוגה, או שאתה יכול לגרר אותו.
הסר את הצדדים של מחבת springform ומניח את העוגה על מגש.
מקשטים את החלק העליון עם תלתלי קוקוס ושאר גרידת סיד.