קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גבינה קוקוס וליים

עוגת גבינה קוקוס וליים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קווארק, קוקוס, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה קוקוס בטעם לימון, עוגת גבינה עם קוקוס ליים, ו עוגת גבינה עם קוקוס ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה 9 אינץ '(24 ס " מ) מחבת springform. בשורה התחתונה עם נייר קלף וחמאה את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את הקרום: במעבד מזון, לטחון את העוגיות לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה והמלח המומסים, והדופק עד לשילוב. לחץ על התערובת המתפוררת לתחתית ו 1/2 אינץ '(1 ס " מ) את הצדדים של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים במשך 12 עד 15 דקות, ואז לתת את הקרום להתקרר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325°F (160°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הפוך את המילוי: בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את גבינת שמנת עד שמנת. מקציפים את הקווארק ואת חלב הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
קווארקקווארק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הסוכר לאט לאט, ומערבבים במחצית גרידת הלימון ואת כל המיץ והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום prebaked.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
10
אופים על 1 1/2 שעות, עד מרכז העוגה הוא רק על המשרד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בואו מגניב במשך 20 דקות במחבת, ואז להחליק סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, כדי למנוע ממנו פיצוח כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תן לעוגת הגבינה להתקרר לגמרי.
13
מכסים את העוגה בנייר אלומיניום ומקררים לפחות בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
עכשיו אתה יכול לקשט אותו.
15
פתח את הקוקוס: עם פטיש ומסמר, לחדור שתיים משלוש העיניים שלה (כתמים כהים על גבי הקוקוס). דרך אחד החורים, יוצקים את מי הקוקוס לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
מניחים את הקוקוס על בסיס מוצק (בחוץ על המדרגות שלך, למשל) עטוף בחוזקה במטלית והכה אותו עם פטיש עד שהוא נשבר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מתוך הקוקוס. אתה יכול לקלף את העור החום עם מקלף ירקות, אבל אני חושב שזה יפה יותר להשאיר אותו על. עכשיו אתה יכול להשתמש מקלף לחתוך רצועות תלתלים של קוקוס לקישוט העוגה, או שאתה יכול לגרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
18
הסר את הצדדים של מחבת springform ומניח את העוגה על מגש.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
19
מקשטים את החלק העליון עם תלתלי קוקוס ושאר גרידת סיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב