עוגת גבינה קלאסית של פילדלפיה
עוגת גבינה קלאסית פילדלפיה דורשת בערך 5 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, פירורי קרקר, וכמה דברים אחרים להכין היום. . מתכונים דומים: עוגת גבינה קלאסית של פילדלפיה, עוגת גבינה קלאסית של פילדלפיה, ו פילדלפיה קלאסי ניו יורק עוגת גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מערבבים פירורים, 3 כפות סוכר וחמאה; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר ווניל עם מיקסר עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. לשחרר את העוגה מן השפה של פאן; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים 4 שעות.