עוגת גבינה קפואה עם בננה וחמאת בוטנים
מתכון בננה קפואה & עוגת גבינה חמאת בוטנים יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בננות, חמאת בוטנים פריך, ביסקוויטים עיכול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לא אופים עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה {קרם חמאת אגוזים}, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה, ו עוגת בננה קפואה וחמאת בוטנים.
הוראות
כמה שעות לפני, מניחים 2 בננות במקפיא עד העורות ללכת שחור, ואז להסיר להפשיר. אתה תישאר עם בננות ממש רכות. לקלף, ואז מחית היטב ולהניח בצד.
מערבבים את החמאה והביסקוויטים יחד, ולאחר מכן לחץ לתוך קופסת עוגה springform 22cm. מקציפים את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. בקערה נפרדת, לנצח את הסוכר, גבינה רכה וניל יחד עד בשילוב לחלוטין. בקערה אחרת, לנצח את חמאת הבוטנים כדי לשחרר אותו.
מקפלים את תערובת הגבינה לתוך חמאת בוטנים, ולאחר מכן להטות את הבננה פירה בעדינות לקפל את השמנת.
מורחים את התערובת על בסיס הביסקוויט להחליק את החלק העליון. להקפיא במשך כמה שעות או רצוי בן לילה. כדי לשרת, להשאיר את העוגה במקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הצד ולהסיר את הצדדים של הפח. פרוס את הבננה הנותרת והשתמש בה כדי לקשט את עוגת הגבינה.