עוגת גבינה ריקוטה עם פטל טרי
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך ביצים, מלח, קרם שומן מופחת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה עם פטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, ו עוגת גבינה ריקוטה קלה של אלי קריגר עם פירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מניחים ריקוטה במעבד מזון ולעבד עד חלקה וקרם.
מוסיפים שמנת חמוצה, Neufchatel, ביצים, סוכר, קמח, וניל, גרידת תפוזים ומלח. תהליך עד מעורבב היטב.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 50 עד 55 דקות.
להעביר מתלה תיל כדי להתקרר ולאחר מכן לכסות ולקרר במקרר לפחות 3 שעות.
בסיר קטן, להביא את ריבה וליקר או מים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מברשת את הטארט עם תערובת ריבה העליון עם פטל, שטוח בצד למטה.