עוגת גבינה ריקוטה עם ציפוי ברי טרי
מתכון עוגת גבינה ריקוטה עם ציפוי ברי טרי יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 281 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי, עוגת גבינה עם לימון ריקוטה עם ציפוי תות, ו עוגת גבינה ריקוטה של Ducca עם ציפוי פריך סוכר חום.
הוראות
כדי להכין עוגת גבינה, במקום הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה. מגניב מעט; להסיר את הטבעת החיצונית מן המחבת.
מפזרים עוגת גבינה באופן שווה עם אבקת סוכר.
כדי להכין ציפוי, לשלב פירות יער, 2 כפות סוכר מגורען, ומיץ; לזרוק בעדינות לשלב.
מגישים תערובת פירות יער עם עוגת גבינה.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.