עוגת גבינה של אוהבי שוקולד
עוגת גבינה של אוהבי שוקולד דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 577 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, גבינת שמנת, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת גבינה של אוהבי שוקולד, עוגת גבינה של אוהבי שוקולד, ו עוגת גבינה של אוהבי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קרום קרקר, מערבבים יחד פירורי קרקר וסוכר 1/3 c. תערובת ב 1/3 כוס חמאה מומסת או מרגרינה. לחץ על תערובת על החלק התחתון וחצי למעלה בצד של 9 אינץ ' מחבת springform. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערת מיקסר גדולה, לנצח גבינת שמנת, 3/4 כוס סוכר, קקאו, ו 1 כפית וניל עד אור ורך.
להוסיף ביצים; להתמזג היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים יחד שמנת חמוצה, הנותרים 2 כפות סוכר הנותרים 2 כפיות וניל. מערבבים עד חלקה.
מורחים באופן שווה על מילוי אפוי.
הסר מהתנור למתלה חוט. עם סכין, לשחרר עוגה מהצד של מחבת. מגניב לחלוטין; להסיר את הצד של המחבת. מקררים לפני ההגשה. כיסוי; מקררים שאריות - אם בכלל.