עוגת גבינה תות שמנת
מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, גבינת neufchatel פילדלפיה, גבינת קוטג'knudsen חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה פטיפורים עם זיגוג תות שמנת, קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח לא אפוי בצנצנות!}, ו עוגות תות עם קרם חמאה תות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל300 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורים, 2 כף. של הסוכר והחמאה עד מעורבב היטב; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת. תניח בצד.
מניחים גבינת קוטג ' ו 1/2 כוס של המוצר ביצה בבלנדר או מיכל מעבד מזון; לכסות. להתמזג היטב; להפריש. מקציפים Neufchatel, 3/4 כוס של הסוכר הנותר, נשאר 1-1 / 2 כוסות מוצר ביצה לחלץ בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובת גבינת קוטג'; לערבב היטב.
אופים 1 שעה 20 דקות או עד עוגת גבינה הוא נפוח ומרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה 15 דקות. בזהירות להפעיל מרית מתכת או סכין סביב קצה עוגת גבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. מקררים לפחות 3 שעות.
מניחים 1 כוס של תותים הנותרים 2 כפות. סוכר במיכל בלנדר; כיסוי. להתמזג עד מחית. מסדרים שאריות תותים פרוסים על גבי עוגת גבינה; טפטוף עם מחית תות. מקררים עד שמוכנים להגיש. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.