קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 180C / 177°. חמאה בשורה מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם קלף paper.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. לאחר מכן, מסננת אותו לפחות פעם אחת (אני עושה את זה שלוש פעמים - במיוחד עבור עוגות ידועות לגרום מרקם צפוף).לנצח את הביצים וסוכר בקערה עד חיוור בצבע די מקציף.לאחר מכן, יוצקים את השמן וממשיכים להכות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים את הגזר המגורד, ואז לקפל בתערובת הקמח ואחריו אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך פח העוגה ואופים במשך 40-50 דקות עד שיפוד יוצא נקי.עבור הזיגוג, עדיף לקבל את כל החומרים בטמפרטורת החדר הראשון. מקציפים את החמאה עד חלקה (beurre pommade - כמו הצרפתים אומרים לקשר אותו עם מרקם של משחה). לאחר מכן, להוסיף את גבינת שמנת ולהמשיך להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מוסיפים את הטעם, אם משתמשים. ואז לטאטא בסוכר הדובדבן.כאשר העוגה התקררה לחלוטין, כפור אותו עם ציפוי גבינת שמנת ומפזרים פיסטוקים כתוש אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר