קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 180C / 177°. חמאה בשורה מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם קלף paper.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. לאחר מכן, מסננת אותו לפחות פעם אחת (אני עושה את זה שלוש פעמים - במיוחד עבור עוגות ידועות לגרום מרקם צפוף).לנצח את הביצים וסוכר בקערה עד חיוור בצבע די מקציף.לאחר מכן, יוצקים את השמן וממשיכים להכות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את הגזר המגורד, ואז לקפל בתערובת הקמח ואחריו אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך פח העוגה ואופים במשך 40-50 דקות עד שיפוד יוצא נקי.עבור הזיגוג, עדיף לקבל את כל החומרים בטמפרטורת החדר הראשון. מקציפים את החמאה עד חלקה (beurre pommade - כמו הצרפתים אומרים לקשר אותו עם מרקם של משחה). לאחר מכן, להוסיף את גבינת שמנת ולהמשיך להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מוסיפים את הטעם, אם משתמשים. ואז לטאטא בסוכר הדובדבן.כאשר העוגה התקררה לחלוטין, כפור אותו עם ציפוי גבינת שמנת ומפזרים פיסטוקים כתוש אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות