עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים התנור ל 180C / 177°. חמאה בשורה מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם קלף paper.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. לאחר מכן, מסננת אותו לפחות פעם אחת (אני עושה את זה שלוש פעמים - במיוחד עבור עוגות ידועות לגרום מרקם צפוף).לנצח את הביצים וסוכר בקערה עד חיוור בצבע די מקציף.לאחר מכן, יוצקים את השמן וממשיכים להכות במשך כמה דקות.
מערבבים את הגזר המגורד, ואז לקפל בתערובת הקמח ואחריו אגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך פח העוגה ואופים במשך 40-50 דקות עד שיפוד יוצא נקי.עבור הזיגוג, עדיף לקבל את כל החומרים בטמפרטורת החדר הראשון. מקציפים את החמאה עד חלקה (beurre pommade - כמו הצרפתים אומרים לקשר אותו עם מרקם של משחה). לאחר מכן, להוסיף את גבינת שמנת ולהמשיך להכות עד חלקה.
מוסיפים את הטעם, אם משתמשים. ואז לטאטא בסוכר הדובדבן.כאשר העוגה התקררה לחלוטין, כפור אותו עם ציפוי גבינת שמנת ומפזרים פיסטוקים כתוש אם אתה רוצה.