עוגת גזר עם רוטב חמאה
אם יש לכם צימוקים, סודה לשתייה, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גזר חמאת תפוחים שיבולת שועל, עוגת גזר פקאן חמאה חומה, ו עוגת גזר עם ציפוי חמאה משחימה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, קרם סוכר חום ו 1/2 כוס מרגרינה.
מוסיפים גזר מגורר, צימוקים ומיץ תפוזים.
מערבבים בתערובת קמח, ומכים עד משולב היטב.
יוצקים למחבת 8x8 אינץ ungreased.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות.
רוטב חמאה: בסיר על אש נמוכה, לשלב 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, סוכר, קורנפלור, מים ווניל. לבשל ולערבב. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להמשיך לרתוח במשך 1 דקה.
מגישים חמים על ריבועי עוגת גזר (ניתן לחמם במיקרוגל).