עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגת גיליון חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד, ו באננן שיבולת שועל גיליון עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 18 על ידי 13 אינץ ' מסגרת אפייה.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, ומלח. בקערת ערבוב נפרדת, להכות את הביצים ומערבבים את השמנת החמוצה, ווניל.
מוסיף את תערובת הביצים לתערובת הקמח, ערבוב עד רק בשילוב.
בסיר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה ומערבבים באבקת הקקאו, ומים חמים. מביאים את התערובת לרתיחה ולאחר מכן להסיר מהחום. להתקרר מעט, ולשלב את תערובת הקקאו עם החומרים היבשים, ערבוב רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 דקות, או עד בודק מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי.
בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיף את חמאת הבוטנים ומערבבים עד חלקה.
הסר מהחום. בקערה גדולה נפרדת, לטאטא יחד את החלב, ואבקת סוכר עד משולב באופן מלא. מערבבים בוניל, ולאט לאט לשלב את תערובת חמאת בוטנים, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
כפור את העוגה בעוד הציפוי והעוגה עדיין חמים. למעלה עם אגוזים, אם תרצה.
הערה של קוק: ביצוע עוגת גיליון הוא המפץ הטוב ביותר עבור הכסף שלך כשמדובר קינוח עבור קבוצה. כדי לערפל אותו, לקחת חותכי ביסקוויט קטנים וליצור עוגות שכבות שניתן לאבק עם אבקת סוכר. שאריות עוגה ניתן לשמור על קצת טעים למחרת.
ציפוי שוקולד פאדג': במקום ציפוי חמאת בוטנים, להחליף חמאת בוטנים במתכון ציפוי עם 1/3 אבקת קקאו. הכינו את הציפוי באותה צורה.
קוקוס קלוי: בנוסף ציפוי עם אגוזים, עוגה למעלה עם קוקוס קלוי.
רסס רוטב קרמל חם ו / או רוטב פאדג ' על זיגוג ממש לפני ההגשה.
וריאציות עוגת גיליון, כדלקמן.