עוגת גלידה s ' mores
עוגת גלידה s ' mores עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, גלידת שוקולד, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-12 דקות. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק 8-1 / 2 קרקרים כדי ליצור פירורים בסדר; לשבור את הקרקרים הנותרים לתוך מלבנים.
מניחים פירורי קרקר בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה וסוכר; מערבבים היטב. לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים 12 דקות. או עד שחום קל. מגניב לגמרי.
בינתיים, שוקולד מיקרוגל ושוט מגניב בקערה ניתנת למיקרוגל על גבוה 2-1/2 דקות. או עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב, ערבוב לאחר כל דקה.
מורחים תערובת שוקולד על קרום. מלבנים קרקר לעמוד, העליון הצדדים כלפי חוץ, סביב קצה המחבת, לחיצה בעדינות לתוך תערובת שוקולד כדי לאבטח. הקפאה 20 דקות. או עד מילוי הוא מוצק.
מכסה עם גלידה. להקפיא 4 שעות או עד שכבת גלידה הוא מאוד מוצק. כאשר מוכן להגיש קינוח, להזמין 2 כוסות מרשמלו. מיקרוגל נשאר מרשמלו וחלב בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. 15 שניות. או עד מרשמלו נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לאחר 1 דקות. מגניב 10 דקות.
מניחים קינוח על תבנית אפייה; למעלה עם תערובת מרשמלו מומסת ומרשמלו שמור. מטאטא, 6 סנטימטרים מחום, 1 דקות. או עד שמרשמלו יהיה בצבע חום זהוב.
הסר את שפת המחבת לפני ההגשה לקינוח.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "