עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה
עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 587 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, מלח, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגת גלידת קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. הפוך את החלק התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה) ולנעול בצד. מחבת חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. נייר חמאה, ולאחר מכן נייר אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
בקערה נפרדת, להכות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי (מצויד מצורף משוט אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים מחוממות, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל.
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד הבלילה חלקה. הבלילה כפית למחבת springform, מתפשט באופן שווה.
אופים עוגה עד שהיא מתחילה להתרחק מהצד של מחבת וקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז בזהירות להפעיל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של מחבת. הפוך עוגה על מתלה, ולאחר מכן להסיר את החלק התחתון של מחבת בזהירות לקלף את הנייר.
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 8 עד 10 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי אוכמניות ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה.
העברה לקערה וצינה, חשופה, עד קר.
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 10 עד 12 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי פטל ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה. כוח מילוי דרך מסננת בסדר רשת גדולה לתוך קערה, גירוד התחתון של מסננת לשחרר עיסת לקערה. להשליך מוצקים מסננת. מילוי קר, חשוף, עד שקר.
חותכים עוגה מקורר אופקית לתוך 3 שכבות אפילו עם סכין משונן ארוך (ראה הערות של טבחים לשיטה קלה). מחבת 9 אינץ ' springform עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף, ומאפשר לתלות עודף על קצה. שים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, במחבת.
מורחים מילוי אוכמניות קר על העוגה באמצעות מרית אופסט, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה, ואז להקפיא עד המשרד, על 20 דקות.
מעט לרכך גלידה במיקרוגל, ואז לגרוף חצי ממנו, רצוי תלתלים דקים שאתה יכול להניח על שכבת אוכמניות, בעדינות להפיץ אותו באופן שווה לקצה העוגה. החזר את שאר הגלידה למקפיא. שים שכבת עוגה באמצע על גבי גלידה, בעדינות לחיצה עליו, ולהפיץ פטל קר מילוי על עוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. להקפיא עוגה עד raspberry שכבת הוא מוצק, על 30 דקות.
מעט לרכך את שאריות הגלידה, במידת הצורך, ולהתפשט באופן שווה על מילוי פטל לקצה העוגה. שים שכבת העוגה שנותרה על גבי גלידה, לחתוך בצד למטה, בעדינות להקיש אותו, ואז להקפיא עוגה, עטוף היטב פלסטיק, עד המשרד מאוד, 4 עד 6 שעות.
לנצח שמנת כבדה עם סוכר ' ממתקים ווניל בקערה עמוקה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
הסר בצד ובתחתית של מחבת קפיץ פלסטיק לקלף מעוגה. מניחים עוגה על צלחת הגשה שתתאים למקפיא.
מורחים כמה קצפת בשכבה דקה סביב הצד העליון של העוגה להקפיא עוגה עד הקרם הוא מוצק, על 30 דקות (בינתיים, לשמור על הנותרים קצפת קר במקרר).
עוגת פרוסט עם קרם שנותר, משאיר מערבולות בשמנת על גבי כדי לעזור להחזיק פירות יער. להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 30 דקות.
כדי לשרת, להעביר עוגה למקרר כדי לרכך, 30 דקות עד 1 שעה, ומקשטים עם פירות יער.
* כדי להקל על חיתוך העוגה באופן שווה לשלישים, הכנס קיסמים בצד העוגה לפחות 8 נקודות סביב המערכת (אופקית) כדי לסמן כל שכבה, ולאחר מכן להחליק סכין משונן לאורך צמרות קיסמים.* העוגה יכולה להיות אפויה 4 ימים קדימה ושמרה בשקית פלסטיק גדולה resealable במקרר.* סתימות אוכמניות ופטל יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר מקורר במיכל אטום.* עוגת גלידה ניתן להרכיב ולשמור קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד ורדיד לאחר הזיגוג התקשח, 3 ימים קדימה.