קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה מומסת

עוגת גלידה מומסת
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, גלידת פרימיום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גלידה מומסת עם חמאת בוטנים טבעונית Zig Zag, עוגת גלידה טבעונית Mochan שקדים פאדג'נמס, ו עוגת גלידת קינמון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. לרסס מחבת 12 כוס Bundt עם
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
האושר של בייקר (לאחר ביצוע טון של עוגות Bundt, יש לי הצלחה 100% עם
3
השמחה של בייקר, אז אני מזכיר את המותג).
4
מניחים את תערובת העוגה, גלידה מומסת, וביצים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מערבבים היטב, ואז להכות עד חלקה.
6
יוצקים לתוך המחבת Bundt.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
7
אופים את העוגה עד שהוא קופץ בחזרה כאשר לחוץ קלות עם האצבע שלך ופשוט מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, 38 עד 42 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר את המחבת מהתנור והנח אותה על מתלה תיל כדי להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין ארוכה וחדה סביב קצה העוגה ולהפוך אותו על מתלה קטן, ואז להפוך אותו שוב על מתלה שני כך העוגה היא בצד ימין עד קירור מלא, 30 דקות more.To הפוך את הציפוי, הכה יחד גבינת שמנת וחמאה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד חלקה. מקציפים את הוניל. שים את כל זה בתיק רוכסן כבד (או שקית הדובדבן מצויד בקצה עגול אם יש לך אחד), לגזור את הפינה התחתונה של התיק, צינור אותו מעלה ומטה את הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "