עוגת גלידה מלאך אוכל קלאסית
עוגת גלידה מלאך אוכל קלאסית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 221 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, תמצית ונילן, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מזון מלאך קלאסית, עוגת מזון מלאך קלאסית, ו עוגת מזון מלאך קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וסוכר 3/4 כוס, ערבוב עם מקצף.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 3/4 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים וניל, מיץ, תמצית שקדים.
לנפות תערובת קמח 1/4 כוס מעל תערובת ביצה לבן; לקפל פנימה. חזור עם תערובת הקמח שנותרה, 1/4 כוס בכל פעם.
כפית הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; מגניב לגמרי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת.
חותכים את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות, ולאחר מכן להפיץ כל שכבה עם 1 כוס גלידה מרוכך או סורבה. להרכיב מחדש את העוגה, ואז להקפיא אותו עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "