עוגת גלידה פטל תוצרת בית עם קרום פירורי שוקולד
עוגת גלידת פטל תוצרת בית עם קרום פירורי שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 230 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלב, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס עם קרום פירורי שוקולד.
הוראות
בקערה בינונית להכות חלמונים ביצה עם 1/4 כוס סוכר ולהניח בצד. בסיר בינוני להוסיף שמנת, חלב, מלח, סוכר שנותר.
תערובת חום מעל חום נמוך בינוני, לטאטא מדי פעם, עד בועות להתחיל להיווצר לאורך הקצוות של המחבת.
הסר מהחום ולהוסיף תערובת שמנת מחוממת לביצים כף אחת בכל פעם תוך לטאטא כל הזמן.
לאחר תערובת הקרם וביצים שולבו לחזור לסיר ולחמם על נמוך בינוני עד מעילים תערובת בחזרה של כף או מרית וקו נמשך עם אצבע משאיר שביל ברור.
התערובת צריכה לרשום 170° עד 175° F על מדחום קריאה מיידית. אין לאפשר לתערובת להתחמם יתר על המידה.
יוצקים פודינג לתוך קערה בינונית להקציף פטל תמצית וניל. להגדיר קערה על אמבט קרח.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם, ואז לכסות ולקרר במשך 2 שעות נוספות או עד צונן לחלוטין.
בזמן שהפודינג מתקרר, הכינו את העוגיות שלכם. בקערה בינונית מקציפים יחד, קמח, אבקת קקאו, מלח וסודה לשתייה. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להוסיף 14 כפות ריכך חמאה וסוכר והכה על מהירות גבוהה בינונית עד אור וקרם על 3 דקות.
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות בינונית עד רק בשילוב, ולאחר מכן מוסיפים חלב ווניל ומכים עד הבצק מגיע יחד.
הסר בצק מקערה וצורה לשני יומנים בקוטר של כ 1/2 אינץ'. לעטוף יומני בצק עם ניילון לעטוף או נייר שעווה וצינה במקרר לפחות שעה או מקום במקפיא במשך כ 30 דקות או עד יומני הם מוצקים מספיק כדי לחתוך.
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם מראש תנור ל 350° f. פרוסות ופלים דק (בערך 1/8 אינץ ' עבה) מתוך יומן העוגיות ומניחים לפחות 1 וחצי סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים עוגיות במשך 5 דקות, לסובב מחבת ולהמשיך לאפות עד הקצוות של עוגיות הם מעט פריך, על 5 עד 8 דקות יותר.
אפשר לעוגיות להתקרר במשך 2 דקות על המחבת ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחר עוגיות מקורר לחלוטין מקום בתיק מנעול רוכסן גדול ולרסק אותם בגסות.
בקערה בינונית משלבים 2 כוסות של פירורי עוגיות עם חמאה מותכת שנותרה עד שהפירורים נרטבים ביסודיות. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת springform. תניח בצד.
חביצה צונן פודינג מקורר על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
להעביר מחצית הגלידה למחבת springform מוכן, להפיץ אותו עם מרית כדי לכסות לחלוטין את הפירורים. מכסים גלידה באופן שווה עם חצי מהפירורים הנותרים ואז חוזרים, מכסים את הפירורים האלה עם גלידה נותרת וציפוי את העוגה עם פירורים. מכסים את המחבת בניילון נצמד וקופאים למשך הלילה.
שחררו צדדים של מחבת כדי להגיש עוגה ולאפשר לעוגה להפשיר במשך מספר דקות לפני חיתוך וציפוי.