קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה פטל תוצרת בית עם קרום פירורי שוקולד

עוגת גלידה פטל תוצרת בית עם קרום פירורי שוקולד
עוגת גלידת פטל תוצרת בית עם קרום פירורי שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 230 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלב, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס עם קרום פירורי שוקולד.

הוראות

1
בקערה בינונית להכות חלמונים ביצה עם 1/4 כוס סוכר ולהניח בצד. בסיר בינוני להוסיף שמנת, חלב, מלח, סוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תערובת חום מעל חום נמוך בינוני, לטאטא מדי פעם, עד בועות להתחיל להיווצר לאורך הקצוות של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ולהוסיף תערובת שמנת מחוממת לביצים כף אחת בכל פעם תוך לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לאחר תערובת הקרם וביצים שולבו לחזור לסיר ולחמם על נמוך בינוני עד מעילים תערובת בחזרה של כף או מרית וקו נמשך עם אצבע משאיר שביל ברור.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
התערובת צריכה לרשום 170° עד 175° F על מדחום קריאה מיידית. אין לאפשר לתערובת להתחמם יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
יוצקים פודינג לתוך קערה בינונית להקציף פטל תמצית וניל. להגדיר קערה על אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם, ואז לכסות ולקרר במשך 2 שעות נוספות או עד צונן לחלוטין.
8
בזמן שהפודינג מתקרר, הכינו את העוגיות שלכם. בקערה בינונית מקציפים יחד, קמח, אבקת קקאו, מלח וסודה לשתייה. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להוסיף 14 כפות ריכך חמאה וסוכר והכה על מהירות גבוהה בינונית עד אור וקרם על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גליל פירותגליל פירות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות בינונית עד רק בשילוב, ולאחר מכן מוסיפים חלב ווניל ומכים עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
הסר בצק מקערה וצורה לשני יומנים בקוטר של כ 1/2 אינץ'. לעטוף יומני בצק עם ניילון לעטוף או נייר שעווה וצינה במקרר לפחות שעה או מקום במקפיא במשך כ 30 דקות או עד יומני הם מוצקים מספיק כדי לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם מראש תנור ל 350° f. פרוסות ופלים דק (בערך 1/8 אינץ ' עבה) מתוך יומן העוגיות ומניחים לפחות 1 וחצי סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים עוגיות במשך 5 דקות, לסובב מחבת ולהמשיך לאפות עד הקצוות של עוגיות הם מעט פריך, על 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אפשר לעוגיות להתקרר במשך 2 דקות על המחבת ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחר עוגיות מקורר לחלוטין מקום בתיק מנעול רוכסן גדול ולרסק אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
בקערה בינונית משלבים 2 כוסות של פירורי עוגיות עם חמאה מותכת שנותרה עד שהפירורים נרטבים ביסודיות. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת springform. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
חביצה צונן פודינג מקורר על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
16
להעביר מחצית הגלידה למחבת springform מוכן, להפיץ אותו עם מרית כדי לכסות לחלוטין את הפירורים. מכסים גלידה באופן שווה עם חצי מהפירורים הנותרים ואז חוזרים, מכסים את הפירורים האלה עם גלידה נותרת וציפוי את העוגה עם פירורים. מכסים את המחבת בניילון נצמד וקופאים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
שחררו צדדים של מחבת כדי להגיש עוגה ולאפשר לעוגה להפשיר במשך מספר דקות לפני חיתוך וציפוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף