עוגת גלידה פרלין
עוגת גלידה פרלין עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 ומחירו 52 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 308 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר חום, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גלידה רול קינמון, עוגת קראנץ ' גלידה ביתית, ו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים סוכר חום, שמנת חמוצה, 2 כפות חמאה ועמילן תירס בסיר כבד על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מסירים את הרוטב מהאש ומערבבים פנימה 1/2 כפית תמצית וניל; הניחו רוטב פרלין בצד.
מניחים 1/2 כוס חמאה מומסת לקערת ערבוב גדולה; מערבבים פנימה גלידת וניל. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים ביצים לתערובת גלידה אחת אחת, ומוסיפים את הביצה השנייה לאחר שילובה הראשונה. מערבבים פנימה 1/2 כפית תמצית וניל.
הקציפו קמח, פירורי קרקר גרהם, סוכר לבן, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת עד לאיחוד יסודי. מערבבים תערובת קמח לתערובת גלידה בשליש עד שהבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה ומזלפים את החלק העליון של הבלילה עם חצי רוטב הפרלין.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה משחימה קלות וקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת על רשת.
מניחים את רוטב הפרלין שנותר על אש נמוכה לחימום; מערבבים פנימה פקאן.
מטפטפים רוטב פרלין-פקאן חם על עוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "