קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה שוקולד

עוגת גלידה שוקולד
עוגת גלידה שוקולד יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 16 מנות עם 308 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך קרום קרקר גרהם, ציפוי מוקצף, גלידת ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת גלידה שוקולד, עוגת גלידה של צב שוקולד, ו עוגת גלידת שוקולד דובדבן.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא גלידה מומסת תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לתוך קרום. להקפיא עד המשרד.
3
פשטידות ניתן להקפיא עד 2 חודשים.
4
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה.
5
מקשטים בציפוי מוקצף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, 3 כפות חרדל יבש,, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

ניתן לשלב גלידת ונילן עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "