עוגת גלידת דמקה
עוגת גלידת דמקה לוקחת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 449 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לך חמאה, גלידת שוקולד, גלידת וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , עוגת גלידת סנדאי בננה מפוצלת ועוגת מוס גלידת לימון .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את פירורי העוגיות, הסוכר והחמאה; שימו בצד כוס אחת לציפוי. לחץ על שאר תערובת הפירורים על התחתית וב-1-1/2 אינץ' במעלה הצדדים של 10 אינץ' לא משומן. תבנית קפיצית.
זרוק 1-3/4 כוסות גלידת וניל על ידי כפות מסביב לקצה התבנית; משטחים ומחליקים בעזרת מרית לטבעת ברוחב 1-1/2 אינץ'. זרוק 1 כוס גלידת שוקולד בכף ליד טבעת הווניל; משטחים ומחליקים בעזרת מרית לטבעת ברוחב 1-1/2 אינץ'. ממלאים במרכז ב-1/4 כוס גלידת וניל. מקפיאים למשך 30 דקות.
זרוק 1-3/4 כוסות גלידת שוקולד בכף על גלידת וניל מסביב לקצה התבנית; להחליק בעזרת מרית לטבעת ברוחב 1-1/2 אינץ'. זרוק 1 כוס גלידת וניל בכף ליד טבעת השוקולד; להחליק בעזרת מרית לטבעת ברוחב 1-1/2 אינץ'. ממלאים במרכז ב-1/4 כוס גלידת שוקולד. מקפיאים למשך 30 דקות.
חזור על תבנית השכבה הראשונה של הגלידה.
מפזרים תערובת פירורים שמורה. מכסים ומקפיאים עד להתייצבות. ניתן להקפיא עד חודשיים.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה.