עוגת גלידת מנטה
מתכון עוגיות מנטה עוגת גלידה מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם דאנקן היינס תערובת בראוני אגוזים של אוהבי שוקולד, קרם דה menthe שוקולד מנטה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת.
הוראות
קוצצים שוקולד מנטה; שמורת 3 כף. סוכריות מנטה. הכינו את הבלילה לעוגיות לפי הוראות החבילות של בראוניז דמויי עוגה, תוך ערבוב שאריות של סוכריות מנטה קצוצות לבלילה.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת springform משומן קלות 10 אינץ.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (בערך 1 שעה).
בינתיים, בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות או עד מעט מתרכך.
מורחים על קרום מקורר במחבת. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם סוכריות מנטה שמורות.