עוגת גלידת פקאן-אפרסק
פקאן-אפרסק עוגת גלידה דורש סביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור קיץ. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם עוגיות חמאה פקאן, עוגת פאונד, גלידת ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו עוגת קראנץ ' גלידה ביתית, עוגת גלידה רול קינמון, ו עוגת גלידת ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו 2 כוסות פירורי עוגיות, 1/2 כוס פקאן וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית.
למעלה עם מחצית מקוביות העוגה, הגלידה והשימורים. חזור על שכבות.
מפזרים פירורי עוגיות ופקאן שנותרו. מכסים ומקפיאים מספר שעות או לילה.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את שרי קרם סולרה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
![סולרה קרם שרי]()
סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.