קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבן-נקטרינה הפוכה

עוגת דובדבן-נקטרינה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן נקטרינה הפוך עוגה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קמח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים עם נקטרינה הפוכה, עוגת נקטרינה הפוכה, ו נקטרינה הפוך עוגה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
תחתית מעיל של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מפזרים סוכר חום על מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
4
מקום 1 דובדבן במרכז פאן; לארגן דובדבנים הנותרים סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מערבבים נקטרינות ומיץ לימון; לזרוק היטב. מסדרים פרוסות נקטרינה spokelike, עובד ממרכז דובדבן לקצה דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
נקטרינהnameנקטרינהname
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
6
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים קמח, שקדים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה. מקציפים 2/3 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס מרגרינה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הוסף תמציות וביצה; הכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. לאט לאט לשפוך הבלילה על פירות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
10
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך על צלחת עוגה; לחתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מגישים חמים.

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים2(חוֹרֶף)שקדים פרוסים, קלויים וקרקעשקדים פרוסים, קלויים וקרקע11 קילו קישואים,1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומןחלב חמאה דל שומן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרגרינה או חמאה, מרוכךמרגרינה או חמאה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרגרינה או חמאה, נמסומרגרינה או חמאה, נמסו4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנקטרינות פרוסות דקנקטרינות פרוסות דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים מתוקים מגולעניםדובדבנים מתוקים מגולענים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס