עוגת דובדבנים טרייה
עוגת דובדבנים טריה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 181 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת דובדבנים טרייה, פסטה אפויה עם עגבניות שרי + חומוס טרי, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מניחים את הקרום התחתון במחבת פאי. שים בצד את הקרום העליון, מכוסה.
מרדדים חצי הקרום ו קו מחבת פאי 9 אינץ'. להכניס למקרר עד הצורך.
מרדדים את הקרום העליון ומניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה לשלב טפיוקה, מלח, סוכר, דובדבנים, ותמציות.
בואו לעמוד 15 דקות. להפוך את הקרום התחתון ואת נקודה עם חמאה. מכסים עם קרום העליון, קצוות חליל ופתחי אוורור לחתוך בחלק העליון.
מניחים פאי על גיליון עוגיות מרופד בנייר כסף-במקרה של טיפות!
אופים במשך 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.
בואו להתקרר במשך כמה שעות לפני חיתוך.