קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות3
מגזין

עוגת דובדבנים-שקדים הפוכה

עוגת דובדבנים-שקדים הפוכה
עוגת דובדבן-שקדים הפוכה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם ביצים, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דובדבנים-שקדים הפוכה, עוגת שקדים ודובדבן הפוכה, ו עוגת דובדבנים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים 1/4 כוס סוכר ויין בסיר גדול על אש נמוכה; מערבבים עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מערבבים דובדבנים. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד דובדבנים רק מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר דובדבנים מחבת עם כפית מחוררת, שומר נוזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים דובדבנים בקערה; מערבבים במיץ לימון. מסדרים דובדבנים בשכבה זוגית בתחתית מחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מבשלים תערובת יין מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום; טפטוף על דובדבנים במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים שקדים ו 2 כפות סוכר במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק (לא לעבד להדביק).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מניחים ביצים וחלבוני ביצה בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף; לאט להוסיף 3/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות סוכר. לנצח עד עבה ולימון בצבע (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מערבבים קמח ומלח. בהדרגה לנפות תערובת קמח על תערובת ביצה; לקפל פנימה. מקפלים בתערובת שקדים טחון. בזהירות כפית הבלילה מעל דובדבנים במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.