עוגת דייזי עצלנית
אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת דייזי עצלנית, עוגת דייזי עצלנית, ו עוגת דייזי עצלנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש. שמן וקמח מחבת עוגה 8 אינץ'.
מערבבים את החלב, 1 כף חמאה, ותמצית וניל בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד. מקציפים את הביצים בקערת ערבוב עם מערבל יד עד חלקה. לאט לאט לשפוך את הסוכר הלבן תוך מכה במהירות גבוהה. מערבבים את תערובת הקמח עד שיישארו כמה גושי קמח גדולים, ואז יוצקים את תערובת החלב החמה, וממשיכים לערבב עד לקבלת חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -25 עד 30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מערבבים 6 כפות חמאה, סוכר חום, קוקוס, ושמנת יחד בקערה עד מעורב באופן שווה.
מורחים על העוגה מקורר לשרת.