עוגת דלעת II
עוגת דלעת II היא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תערובת עוגה, קינמון טחון, דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו עוגת שוקולד דלעת כפולה עם חמאה תבלין דלעת עם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9x13 אינץ תבנית אפייה, או שני 9 אינץ מחבתות עוגה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה הצהובה, סוכר, שמן צמחי, דלעת, מים, קינמון וביצים. לנצח עד שיתמזג היטב.
העברה לתבנית אפייה או מחבתות עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 45 דקות.