עוגת דלעת ארבע שכבות חושנית דורשת בערך 1 שעה ו -42 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם דלעת, ציפוי קרמל, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דלעת חושנית בעלת ארבע שכבות, עוגת דלעת חושנית בעלת ארבע שכבות, ו עוגת שכבת לימון חושנית.
הוראות
1
Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour two 9-inch round cake pans. Beat cake mix, 1 cup of the pumpkin, the milk, oil, eggs and 1 tsp. of the pumpkin pie spice in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
תערובת עוגה
דלעת
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
תנור
2
Pour evenly into prepared pans.
3
Bake 28 to 30 min. or until wooden toothpick inserted in centers comes out clean. Cool in pans 10 min.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
4
Remove from pans to wire racks; cool completely. Beat cream cheese in small bowl with electric mixer on medium speed until creamy.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
Add sugar, remaining pumpkin and remaining 1/2 tsp. pumpkin pie spice; mix well. Stir in the whipped topping.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
ציפוי מוקצף
דלעת
סוכר
6
Cut each cake layer horizontally in half with serrated knife. Stack layers on serving plate, spreading the cream cheese filling between layers. (Do not frost top of cake.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
7
Drizzle cake with caramel topping just before serving; sprinkle with the pecans. Store leftover cake in refrigerator.