עוגת דלעת מזוגגת שוקולד
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם תבלין פשטידת דלעת, קמח, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת שוקולד מזוגגת, עוגת שוקולד מזוגגת-דלעת Bundt, ו עוגת דלעת עם זיגוג רום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח מחבת עוגת 9 אינץ'. תניח בצד.
מקציפים ביצים וסוכר עד שמתמזגים. מקציפים בשמן. לנפות קמח, סודה לשתיה, תבלין פשטידת דלעת ומלח לתערובת ביצה. מקפלים מרכיבים יבשים מחית דלעת.
יוצקים הבלילה למחבת ואופים עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה להתקרר לחלוטין.
מניחים סירופ שוקולד ותירס בקערה חסינת חום. במחבת, קרם חם על חום בינוני עד שהוא רותח.
יוצקים קרם על שוקולד, בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד חלקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים עוגה על מדף מעל תבנית אפייה.