עוגת דלעת ספייס Bundt עם רוטב קרמל מלוח
מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם קמח, ציפורן טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת דלעת ספייס Bundt עם זיגוג קרמל, דלעת ספייס טרס Leches עוגה עם ציפוי חמאה קרמל מלוח, ו עוגת דלעת שיבולת שועל עם רוטב קרמל מייפל.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת 12 כוס עם שמן צמחי וקמח לנצל את כל קמח עודף.
מניחים את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן, allspice,אגוז מוסקט, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מניחים את הסוכר ושמן נמדד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד הסוכר משולב, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית ולהוסיף את הביצים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת, על 1 1/2 דקות זמן ערבוב כולל. להפחית את המהירות בינוני נמוך, להוסיף את הדלעת, ולהכות עד רק בשילוב, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.הפעל את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את תערובת הקמח השמורה, והכה עד שולבו כמעט לחלוטין, על 1 דקה.
הסר את הקערה מן המערבל לקפל בכל קמח מאוגד בקצוות עם מרית גומי, וודא לגרד לתחתית הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה עד 70 דקות.
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות. הפעל את העוגה החוצה על מתלה החוט להתקרר לחלוטין.לרוטב הקרמל המלוח: ממיסים את החמאה בסיר חצי כבד בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הסוכר, שמנת וסירופ תירס; מערבבים עד שהתערובת חלקה; ומביאים לרתיחה. ממשיכים להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה, כ 3 דקות יותר.
הסר מהחום, מערבבים במלח, ומניחים בצד להתקרר slightly.To מגישים:אבק העוגה עם אבקת סוכר (אם שימוש), פרוסה, ומגישים עם רוטב קרמל מלוח.