עוגת דלעת עם רוטב קרמל
מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, קינמון, מייס קרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם רוטב קרמל, עוגת דלעת עם רוטב קרמל, ו עוגת דלעת עם רוטב קרמל מלוח.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה החלק הפנימי של מחבת קפיץ 8-10 אינץ ' בשורה התחתונה עם נייר קלף בחמאה.
שלב פירורי עוגיות עם סוכר, חמאה וחלבון ביצה, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת.
אופים עד רק להגדיר, על 8 דקות.
מערבבים יחד גבינת שמנת וסוכר חום עד בקושי חלקה, ולאחר מכן מוסיפים דלעת, ג ' ינג ' ר, קינמון, מייס ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ 2 דקות.
להוסיף גבינת מסקרפונה ומערבבים 2 דקות נוספות לשלב, ולאחר מכן להוסיף ביצים ומערבבים עד incorporated, על 1 דקה. לגרד את הצדדים לאחר כל מרכיב נוסף כדי להבטיח אפילו ערבוב.
יוצקים דלעת מילוי על הקרום ולאחר מכן לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform עם נייר כדי להבטיח שלא מים נכנסים לעוגת הגבינה תוך אפייה. הגדר במחבת גדולה ומניח בתנור, ולאחר מכן למלא את תבנית האפייה עם מים חמים עד שהוא מגיע 2/3 של הדרך במעלה הצדדים של מחבת springform.
אופים עד מרכז עוגת הגבינה מוגדר קלות, על 60-75 דקות.
הסר ותן להתקרר במקרר במשך 8 שעות לפני ביטול מחבת springform. כדי לשרת, לטפטף פרוסות עם רוטב קרמל.Facebook
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם