עוגת דלעת קרמל עם גלידת Mincemeat
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם קצפת, קינמון טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
להוסיף חמאה ושומן חזיר; באמצעות / כיבוי פונה, לעבד עד צורות ארוחה גס.
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומעבדים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם התערובת יבשה. טופס בצק לדיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר 1 שעה.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת פאי בקוטר 9 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp קצוות דקורטיביים. צ ' יל 1 שעה.
אופים את הקרום עד הקצוות מתחילים חום, הקשה על הקרום עם האחורי של מזלג אם בועות טופס, על 15 דקות. מגניב במקצת. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מערבבים סוכר ו 2 כפות מים בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד הסוכר הופך ענבר כהה, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 7 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
לטאטא חמאה 1 כף בכל פעם (תערובת יהיה בועה). מערבבים בחצי וחצי ושמנת, ערבוב עד שכל פיסות קרמל להתמוסס.
להקציף 2 ביצים שלמות חלמון 1 בקערה גדולה כדי להתמזג.
לטאטא בדלעת, קינמון, זנגביל, ציפורן ומלח. בהדרגה לטאטא תערובת קרמל לתוך תערובת דלעת.
אופים עד נפוח ולהגדיר במרכז, כ 50 דקות. עוגה מגניבה על המדף. תירגע עד שיתקרר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מגישים עם גלידת Mincemeat.