עוגת דלעת רוגלך
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך אגוזי מלך, קינמון, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו דלעת ג'ינג'ר Rugelach, חמאת דלעת וריגלך תאנים מקורמלים, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בצק: בקערה בינונית, להקציף יחד קמח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, זנגביל, allspice, ומלח; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וגבינת שמנת רק עד חלקה.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים רק עד שהתערובת יוצרת גושים גדולים ומחזיקה יחד כאשר לוחצים לך בין האצבעות. מוציאים בצק ממיקסר, מחלקים לשני חלקים, עוטפים כל אחד בניילון נצמד ומצוננים במשך 2 שעות.
להרכיב: קמח קל משטח עבודה נקי.
לגלגל חתיכת בצק אחת החוצה להיות 1/4 אינץ ' עבה, על 9 - by 13 אינץ מלבן.
מורחים בצק עם חמאת דלעת 1/2 כוס ואז מפזרים 2 כפות אגוזי מלך.
מגלגלים בצק, בסגנון ג ' לי רול, לתוך בול עץ ארוך.
חותכים את היומן לחתיכות ברוחב 1 אינץ ' ומעבירים חתיכות לתבנית אפייה. חזור עם הבצק שנותר. מכסים כל גיליון אפייה בקלילות עם פלסטיק לעטוף עוגיות צינה במשך 30 דקות.
מברישים את החלק העליון של כל עוגייה עם שטיפת ביצים ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
אופים עד מוזהב ונפוח, כ -25 דקות.
תן מגניב 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.