עוגת דלעת שיפון
עוגת דלעת שיפון דורשת כ כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ג'ינג'ים נוספים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דלעת שיפון, עוגת דלעת שיפון, ו עוגת דלעת שיפון.
הוראות
מראש לאפות את הקרום: להגדיר את התנור ב 163°. יש על מחבת פאי 9 אינץ ' עמוק צלחת. חמאה זה בקלילות.
בקערה, לשלב את gingersnaps כתוש, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתוך צלחת העוגה עם הגב של כף או כוס מדידה מתכת, מה שהופך את הקצה העליון אפילו מסביב.
אופים את הקרום במשך 10 דקות ב 163°.
הפוך את בסיס פודינג: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הג ' לטין, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל, קינמון, חלב וחלמון ביצה. מערבבים היטב.
הגדר את המחבת על חום בינוני ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל להתעבות, ואז מיד להסיר אותו מהחום.
אל תתנו לו להרתיח! אם התערובת מתקרבת לרתיחה חלמונים יתקפלו. (אם זה קורה מסננים את התערובת דרך מסננת או פירה בבלנדר.)
הסר את התערובת מהחום ולתת לו להתקרר.
מוסיפים את פירה הדלעת והרום. מקררים את התערובת, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתעבה מספיק כדי ליצור תלוליות.
היכו את החלבונים מקפלים לתוך תערובת מילוי: במערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה סוכר מגורען עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כמה כפיות של חלבונים ביצה לתוך תערובת דלעת, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
(אם אתה מודאג לגבי אכילת חלבוני ביצה גלם, להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר, תחליף לבן ביצה, או חלבונים יבשים, כי אתה יכול למצוא במכולת.)
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר. מקררים לכמה שעות. מקררים את העוגה במשך כמה שעות כדי שהג ' לטין יקבע.
למעלה עם קצפת ופירורי gingersnap: ממש לפני ההגשה, כפית את הקצפת על המילוי ומפזרים עם gingersnap כתוש.
חותכים את העוגה לתוך טריזים לשרת.
יין מומלץ: יין קרח, מוסקטו, Vin Santo
יין קרח, מוסקטו וין סנטו הם הבחירה הראשונה שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. קרח Renwood אמדור, יין קרח עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![Renwood Amador קרח, קרח יין]()
Renwood Amador קרח, קרח יין
תות, קליפת תפוז, פריך