קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת שיפון

עוגת דלעת שיפון
עוגת דלעת שיפון דורשת כ כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ג'ינג'ים נוספים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דלעת שיפון, עוגת דלעת שיפון, ו עוגת דלעת שיפון.

הוראות

1
מראש לאפות את הקרום: להגדיר את התנור ב 163°. יש על מחבת פאי 9 אינץ ' עמוק צלחת. חמאה זה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה, לשלב את gingersnaps כתוש, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתוך צלחת העוגה עם הגב של כף או כוס מדידה מתכת, מה שהופך את הקצה העליון אפילו מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אופים את הקרום במשך 10 דקות ב 163°.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הפוך את בסיס פודינג: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הג ' לטין, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל, קינמון, חלב וחלמון ביצה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
הגדר את המחבת על חום בינוני ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל להתעבות, ואז מיד להסיר אותו מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אל תתנו לו להרתיח! אם התערובת מתקרבת לרתיחה חלמונים יתקפלו. (אם זה קורה מסננים את התערובת דרך מסננת או פירה בבלנדר.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
הסר את התערובת מהחום ולתת לו להתקרר.
1
מוסיפים את פירה הדלעת והרום. מקררים את התערובת, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתעבה מספיק כדי ליצור תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דבש הדריםדבש הדרים
2
היכו את החלבונים מקפלים לתוך תערובת מילוי: במערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה סוכר מגורען עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כמה כפיות של חלבונים ביצה לתוך תערובת דלעת, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
(אם אתה מודאג לגבי אכילת חלבוני ביצה גלם, להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר, תחליף לבן ביצה, או חלבונים יבשים, כי אתה יכול למצוא במכולת.)
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
4
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר. מקררים לכמה שעות. מקררים את העוגה במשך כמה שעות כדי שהג ' לטין יקבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
למעלה עם קצפת ופירורי gingersnap: ממש לפני ההגשה, כפית את הקצפת על המילוי ומפזרים עם gingersnap כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
6
חותכים את העוגה לתוך טריזים לשרת.

יין מומלץ: יין קרח, מוסקטו, Vin Santo

יין קרח, מוסקטו וין סנטו הם הבחירה הראשונה שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. קרח Renwood אמדור, יין קרח עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Renwood Amador קרח, קרח יין
Renwood Amador קרח, קרח יין
תות, קליפת תפוז, פריך