קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת שיפון

עוגת דלעת שיפון
עוגת דלעת שיפון דורשת כ כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ג'ינג'ים נוספים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דלעת שיפון, עוגת דלעת שיפון, ו עוגת דלעת שיפון.

הוראות

1
מראש לאפות את הקרום: להגדיר את התנור ב 163°. יש על מחבת פאי 9 אינץ ' עמוק צלחת. חמאה זה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה, לשלב את gingersnaps כתוש, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתוך צלחת העוגה עם הגב של כף או כוס מדידה מתכת, מה שהופך את הקצה העליון אפילו מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים את הקרום במשך 10 דקות ב 163°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הפוך את בסיס פודינג: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הג ' לטין, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל, קינמון, חלב וחלמון ביצה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הגדר את המחבת על חום בינוני ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל להתעבות, ואז מיד להסיר אותו מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אל תתנו לו להרתיח! אם התערובת מתקרבת לרתיחה חלמונים יתקפלו. (אם זה קורה מסננים את התערובת דרך מסננת או פירה בבלנדר.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
הסר את התערובת מהחום ולתת לו להתקרר.
1
מוסיפים את פירה הדלעת והרום. מקררים את התערובת, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתעבה מספיק כדי ליצור תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דבש הדריםדבש הדרים
2
היכו את החלבונים מקפלים לתוך תערובת מילוי: במערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה סוכר מגורען עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כמה כפיות של חלבונים ביצה לתוך תערובת דלעת, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
(אם אתה מודאג לגבי אכילת חלבוני ביצה גלם, להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר, תחליף לבן ביצה, או חלבונים יבשים, כי אתה יכול למצוא במכולת.)
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר. מקררים לכמה שעות. מקררים את העוגה במשך כמה שעות כדי שהג ' לטין יקבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
למעלה עם קצפת ופירורי gingersnap: ממש לפני ההגשה, כפית את הקצפת על המילוי ומפזרים עם gingersnap כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
6
חותכים את העוגה לתוך טריזים לשרת.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי עוגיות gingersnap טחון דק (מתוך כ 10 אונקיות של gingersnap)פירורי עוגיות gingersnap טחון דק (מתוך כ 10 אונקיות של gingersnap)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה6קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)1מעטפהרוטס סוכריותרוטס סוכריות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות3ביצים, מופרדות (או 3 חלמונים וחלבון ביצה מספיק תחליף 3 חלבונים)ביצים, מופרדות (או 3 חלמונים וחלבון ביצה מספיק תחליף 3 חלבונים)2קרום: פירורי קרקר גרהםרום (הערה מתכון מקורי קרא 1/2 כוס רום, אבל אני וכמה אחרים חושבים שזה קצת יותר מדי)רום (הערה מתכון מקורי קרא 1/2 כוס רום, אבל אני וכמה אחרים חושבים שזה קצת יותר מדי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרpurée דלעת (פחית 15 אונקיה אחת של purée דלעת)purée דלעת (פחית 15 אונקיה אחת של purée דלעת)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, קצפת ברכות (לציפוי)שמנת כבדה, קצפת ברכות (לציפוי)1עבור כל אחד.Gingersnaps כתוש נוסף (לקישוט)Gingersnaps כתוש נוסף (לקישוט)

יין מומלץ: יין קרח, מוסקטו, Vin Santo

יין קרח, מוסקטו וין סנטו הם הבחירה הראשונה שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. קרח Renwood אמדור, יין קרח עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Renwood Amador קרח, קרח יין
Renwood Amador קרח, קרח יין
תות, קליפת תפוז, פריך