עוגת האוכל של Devilâ € ™ s וורין
Devil’S עוגת מזון Verrine עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סירופ תירס, סוכר מגורען, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Verrine Fraicheur: מלפפון, יוגורט וסלמון מעושן Verrine, יוגורט תות Verrine, ו מרין סרטן ואבוקדו.
הוראות
הפוך את מיקום העוגה מתלה במרכז התנור ומחמם את התנור ל 163°. חמאה מחבת עוגה מרובעת 8x8x2 אינץ', בשורה התחתונה עם קלף, וחמאה את הקלף.מנפים את קמח העוגה, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח על פיסת קלף. בסיר קטן, מערבבים את החמאה ואת הקפה על אש בינונית כדי להמיס את החמאה.
לטאטא בחמאה, ביצה וחלמון ולאחר מכן את תערובת הקמח עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 50 דקות. מגניב על מדף במשך 15 דקות. הפוך על המדף, להסיר את הקלף, להתקרר לחלוטין. הפוך את המוס להמיס את השוקולד מריר וחלב שוקולדים בקערה בינונית חסינת חום מעל מחבת של מים בקושי מבעבע. הגדר aside.In עוד קערה בינונית, להקציף את החלמונים ואת הסירופ על אמבט המים רק עד חם.
הסר מהחום וקצף בקצרה כדי להתקרר.עם מערבל יד חשמלי במהירות בינונית, מקציפים את החלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות.עם המיקסר על מהירות בינונית גבוהה, מקציפים את הקרם בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס.
לטאטא את תערובת החלמון לתוך שוקולד נמס.
להקציף בכפית של הקצפת. עם מרית גומי לקפל את הקצפת הנותרים ולאחר מכן את החלבונים ביצה. להכניס למקרר. (המוס יכול להיות מורכב עד 4 שעות קדימה.) להפוך את Streusel במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה וסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את vanilla.In קערה בינונית, מערבבים את הקמח ואבקת הקקאו. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלושה במרווחים, כולל שפיץ הקקאו ומלח עם התוספת הסופית.
מערבבים עד הבצק מגיע יחד. (הבצק יכול להיות בקירור במשך שבוע או קפוא עד 2 חודשים.) קו גיליון אפייה עם קלף ולחץ את הבצק לתוך המחבת בשכבה בעובי 1/4 אינץ'.
אופים ב 163° במשך 8 דקות ולאחר מכן לגרוף עם מזלג לשבור לגושים בינוניים.
אופים במשך 7 דקות יותר לגרוף שוב כדי ליצור חתיכות קטנות. Streusel ייראה סנדי יהיה פריך כפי שהוא מתקרר. (Streusel יכול להתבצע 1 יום קדימה.) הפוך את הרוטב
שים את השוקולד בקערה בינונית.
שים את הקרם, סירופ, מלח, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הסר מהחום, לשפוך על השוקולד, ומערבבים להמיס. להרכיב לחלק את רוטב שוקולד חם בין שנים עשר 8 עוז. משקפיים.
חותכים את העוגה לקוביות 1 אינץ ולשים 4 בכל כוס.
טפטוף 1/2 כפית. של Nocino על קוביות העוגה. סקופ כפית או aquenelleof מוס לתוך כל כוס.
מפזרים על 2 Tbs. של streusel על גבי המוס, ומשרת. הפוך מראש טיפים העוגה יכולה להיות אפויה 1 יום קדימה. הבצק streusel יכול להיות בקירור במשך שבוע, אפוי עד 1 יום קדימה. המוס יכול להיות מורכב עד 4 שעות קדימה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות