מרק ירקות לבבי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 67 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, אדאמה, פגרי עוף קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. נסו מרק חזיר ירקות לבבי, מרק ירקות לבבי, ו מרק ירקות לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר סיר גדול מעל חום בינוני. מעיל את המחבת עם שמן זית ולהוסיף בצל קצוץ, גזר, סלרי ושום. מתבלים עם קצת מלח ופלפל, ולאחר מכן מזיעים את הירקות (מבשלים מבלי להוסיף צבע) במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
שמן זית
גזר
סלרי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
2
מוסיפים את הכרוב, תירס, אדממה ופלפל אדום ומבשלים עוד כמה דקות כך שיש להם הזדמנות לטגן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תירס
כרוב
3
מוסיפים את המניה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות רכים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
מלאי
4
לשרת.
5
בגין על ידי ביצור מרק קנה חנות (זה יוסיף עומק יותר של טעם למרק המוגמר). בסיר מלאי גדול, מוסיפים את המרק, 1 ליטר מים קרים, פגרי עוף, פלפל, סלרי, גזר, בצל, שום, טימין ועלה דפנה. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לאט לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
עוף שלם
גזר
סלרי
שום
מלאי
בצל
טימין
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
חימום המרק לאט ימשוך את הטעמים של עצמות העוף, ירקות וארומטיקה. מתבלים קלות במלח ומניחים למניה להתבשל (מכוסה מעט) במשך 1 עד 1 1/2 שעות. כאשר נעשה זאת, זה יהיה מופחת על ידי כרבע, משאיר אותך עם כ 3 ליטרים של מלאי עשיר. מסננים את המניה דרך מסננת גדולה, משליך את העצמות והירקות. צנן את המניה מיד עד שיהיה מוכן לשימוש.